Maple Leaf

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu

Hallo,

Ik ben Anne Kipping. Wat leuk dat u mijn website bezoekt!
Ik kom uit Canada en woon nu 23 jaar in Nederland. Begin 2004 ben ik begonnen met Long Arm quilten. In eerste instantie heb ik de Long Arm machine voor mijzelf gekocht, omdat het met de hand quilten van een grotere sprei erg lang duurde en de projecten zich opstapelden. Na enkele maanden ben ik mijn eigen bedrijf begonnen.

Er zijn nu honderden quilts door mij gequilt op mijn machine, met prachtige resultaten.
Ik heb gemerkt, dat machinaal quilten in Nederland nog vrij nieuw is, en veel mensen moeten er nog aan wennen. Maar gelukkig zijn mijn klanten altijd zeer tevreden en verbaasd over de brede mogelijkheden en keuze in patronen.
Als het u aan tijd of ervaring ontbreekt om een quilt top te quilten, dan kan ik dit werk heel voordelig en in een korte tijd voor u verrichten met een professionele "Long Arm"-machine voor quilts met een max. breedte van 285 cm.
Sinds begin 2007 heb ik de Long Arm Machine uitgerust met een computerbesturing, waardoor de mogelijkheden flink zijn uitgebreid.
Ik ben gespecialiseerd in rand-tot-rand patronen en heb de beschikking over honderden patronen; van eenvoudige tot intensieve.
Rand-tot-rand quilten betekent dat een patroon over de hele quilt wordt gequilt.
In de laatste paar jaren heb ik "Custom Quilts" (met inzet motieven, randen, stich-in-the-ditch, enz.) gedaan, maar wegens tijdsdruk en de grotere vraag naar rand-to-rand patronen, heb ik besloten om voor nieuwe opdrachten quilts alleen met een rand-tot-rand patroon te quilten.
De meeste van mijn quiltopdrachten zijn rand-tot-rand, omdat deze heel mooi en toch voordeliger in prijs zijn. Op deze manier kan ik meer klanten helpen.

Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu